Fira valborg med KarlEkon

Vårens viktigaste högtid är såklart inget mindre än VALBORG! Dagarna vi kan njuta av våren och hänga med alla våra vänner. En fantastisk nyhet är att vi 2019 utvidgade valborgsfirandet till sex dagar istället för tre som det var året innan.

Valborgsfirandet med KarlEkon 2020 ställdes tyvärr in på grund av den rådande pandemin. Men här är schemat för 2019 som vi hoppas kunna återskapa och utveckla för 2021!

Vi uppmuntrar såklart till ovvar i alla dess färger varje dag 

Hoppas ni är lika taggade som vi och tveka inte på att höra av er om ni har några frågor eller funderingar. Glöm inte ert medlemskort så ses vi snart. Tagga till!!!!!!!!!

Schema Valborgsfirande 2019

Prevalborg. Lördag 27/4
Groggens lärjungar spelar på CAPS. Öppnar 19.00

Skvalborg. Söndag 28/4
Häng med CAPS!!! 
CAPS anordnar ett flertal roliga aktiviteter under dagen. Start 13.00 (länk till eventet kommer). Kvällen avslutas på CAPS då vi har flugit in bandet MAMBO ända från London. Efter deras framträdande kliver CAPS egna DJ Erik Eivarsson på. Öppnar som vanligt 19.00

Kvalborg. Måndag 29/4
Karlekons Säxmästeri anordnar aktiviteter under dagen för Karlekons medlemmar. 
CAPS öppnar 19.00 då DJ Foley ställer sig bakom DJ båset

VALBORG!!! Tisdag 30/4
CAPS anordnar champagnefrukost som börjar 11.00. Biljetter säljs torsdag 11/4 utanför Aula Magna och tisdagen 16/4 på föreningsmässan. 
13.00 startar musiken på Gubbholmen och kommer pågå fram till 19.00. Efter det är det dags att bege sig till Nöjesfrabriken för att avsluta dagen på bästa sätt.

Finalborg. Onsdag 1/5
Karlekons Idrottsutskott anordnar aktiviteter för Karlekons medlemmar på Sundsta. 
CAPS öppnar som vanligt 19.00

Brutalborg. Torsdag 2/5
BeerPong turnering på CAPS. Som alltid har CAPS beerpong turnering månadens första torsdag. En bra avslutning på valborgsfirandet.