top of page

SAMARBETSPARTNERS

Grant Thornton

grant-thornton-logo-freelogovectors.net_.png

Grant Thornton är vidare också en viktig partner bland KarlEkons parters. Grant Thornton brinner för att stödja ekonomer ut i arbetslivet. Med hjälp av olika aktiviteter så som handelsfrukost, föreläsningar, mingel etc. integrerar Grant Thornton sig med ekonomistudenter Karlstad. Grant Thornton är en av två huvudsamarbetspartner på KEY-dagen.

Grant Thornton är ett av Sveriges ledande revisions- och konsultföretag för entreprenörer och entreprenörsföretag. Avdelningar så som skatt, revision, marknadsföring, löpande bokföring samt företagsrådgivning.

nordea.png

Nordea

Nordea Bank AB är en av de största bankerna i norra Europa och grundades år 2000 genom sammanslagning av flera nordiska banker. De har över 30 000 anställda och verkar i 19 olika länder varav 8 räknas till bankens hemmamarknader, vilka inkluderar Sverige, Danmark, Finland, Norge, Estland, Lettland, Litauen och Ryssland. Nordea erbjuder flera finansiella tjänster till både företag och privatpersoner.

Nordea kan dessutom stoltsera med att blivit utsedda till bästa leverantör av private banking-tjänster i Norden och Baltikum för nionde året i rad.

akavia.png

Akavia

Akavia är ett nytt fackförbund (fd. Civilekonomerna och Jusek) som bildades 1 januari 2002. Akavia ger ekonomer, jurister, samhällsvetare, IT-akademiker, personalvetare och kommunikatörer bättre utväxling under sin utbildning och vidare i arbetslivet. Akavia står för den Akademiska vägen, AKA för akademi och VIA för väg.

Akavia har över 130 000 medlemmar vilket gör dem näst störst inom seco.
Akavia hjälper till med bland annat löneförhandling, CV-granskning och LinkedIn-granskning. Detta likaså medlemskapet är helt kostnadsfritt för studenter under hela studietiden.

PwC-logo.png

PwC

PwC är en trogen partner som engagerar sig för att studenter skall få en rolig studietid samt genom vårt samarbete kan studenter få en chans att visa upp sig för företaget och möjligen få en ingång i arbetslivet. Detta via evenemang som anordnas under terminerna.

PwC Sverige är marknadsledande inom revision, redovisning, skatte- och affärsrådgivning. Vi har cirka 24 000 kunder som består av globala företag, stora företag och organisationer, små och medelstora företag och offentlig sektor.

bottom of page