OVVESITTNINGEN

Overallsinvigningen är en av KarlEkons absolut roligaste och kanske stökigaste sittningar!

IMG_5161.JPG
IMG_5160.JPG

Vår rosa ovve

På ovvesittningen är det äntligen dags att ta på vårt rosa favoritplagg, och för er nya karlekoniter inviga er alldeles egna ovve. Ovvesittningen är en sittning som är till för både gamla och nya karlekoniter på vår kära studentpub C.A.P.S!

BILJETTPRIS: Brukar vara runt 80kr och då ingår mat, fotografering och en fantastisk underhållning av hög kvalitét. Obs! Det finns endast 100 platser så det är först till kvarn som gäller för att säkra din plats, oavsett om du är fadder eller nolla! Skulle du inte lyckats norpa en biljett öppnar dörrarna för eftersläpp klockan 22.00. 

KLÄDKOD: OVVE!!!! (uppkabbat för nollor)

BILJETTFÖRSÄLJNING VT22:

Försäljning av biljetter kommer ske via appen "orbi student". Biljetterna släpps klockan 11 den 14/3 och då är det först till kvarn som gäller så se till att säkra din plats!

OVVEFÖRSÄLJNING VT22: 

Det kommer finnas två tillfällen att köpa ovve samt märken. Försäljningen sker på C.A.P.S.

- 14/3 klockan 11-13

- 15/3 klockan 11-13

Det brukar även vara en ovvepimpning på C.A.P.S. där det finns möjlighet att tillsammans pimpa sin ovve. Mer info om detta finns på Sexmästeriets sociala medier!

För mer information kan ni kontakta Ordförande för Sexmästeriet, Linnéa Hansson, antingen på Facebook, mail eller på tel: 073-539 24 59