Tillsammans gör vi skillnad, Engagera dig i KarlEkon!

student.jpg

Engagera dig

Som aktiv i KarlEkon får du en unik erfarenhet av projektledning, marknadsföring, näringslivskontakter eller vad som intresserar just dig. Är du nyfiken på hur du kan engagera dig i KarlEkon så kommer här all information du kan behöva!

Oavsett vilken nivå du känner att du vill engagera dig på finns det alltid något för dig. Självklart finns vi i styrelsen alltid här för att hjälpa till om det skulle vara så. Så varför inte ta chansen att krydda ditt CV med en unik erfarenhet som sticker ut, lär känna nya personer och gör något kul vid sidan av studierna?

ENGAGERA DIG.jpg

Styrelsens Utskott

Styrelseposterna och de förtroendevalda posterna söks på vår- och årsstämman och ansökningarna till dessa kommer ut i mars och oktober. De flesta i styrelsen har en möjlighet att tillsätta utskott, om de gör detta eller ej beror på respektive ordförande. De utskott som finns är följande:

Keyboard and Mouse

Som en del av marknadsföringsutskottet hjälper du till med:

- Marknadsföring

- Administrera uppgifter internt och externt

- Grafisk layout, t.ex affischer, kataloger m.m.

IMG_4088.heic
Marknadsförings-
Utskott

Eden Berg & Ebba Nilsson

Keyboard and Mouse
Sexmästeriets
Utskott

Linnéa Hansson

IMG_4027.HEIC

Som en del av sexmästerietsutskott hjälper du till med:

- Planera större temafester och sittningar, t.ex Nollephesten

- Driva och planera fester

Keyboard and Mouse
Idrotts-
Utskottet

Markus Rohlén Sundaeus

IMG_3988.heic

Som en del av idrottssutskottet hjälper du till med:

- Anordna turneringar

- Hålla i idrottsaktiviteter

Keyboard and Mouse
C.A.P.S.-
Utskottet

Felix Wiik & Ivo Kuijpers

IMG_4184.jpg
IMG_3981.heic
Keyboard and Mouse
Skattmästare- Utskottet

Hanna Edlund

IMG_3977 3.heic

Som en del av skattmästarens utskott hjälper du till med:

- Bokföring och föreningens ekonomi

- Upprätta en årsbudget

Keyboard and Mouse
Utbildnings-
Utskottet

Axel Stenros

Som en del av utbildningsutskottet hjälper du till med:

- Kontakt med institutionen

- Planering av event inom studieteknik och kursspecifika ämnen

IMG_4947 5.jpg
Keyboard and Mouse
Näringslivs-
Utskottet

Alireza Rasooli

IMG_3994.heic

Som en del av näringslivsutskottet hjälper du till med:

- Kontakt med näringslivet

- Planering av event, t.ex inspirationsföreläsningar

Är du intresserad av att söka till ett utskott? Kontakta styrelsemedlemmen vars utskott du är intresserad av för att få reda på när ansökningsperioderna är öppna. Klicka på knappen nedan för att komma till kontaktuppgifter för styrelsen. Du kan även klicka på knappen "utskott" för att läsa mer om respektive utskott.

Keyboard and Mouse
C.A.P.S.-
Utskottet

Oscar Karlsson & Leila Kafaii

IMG_4184.jpg
IMG_3981.heic
capss_edited.jpg

På C.A.P.S finns det alla möjligheter till att engagera sig under sin studietid. Antingen genom vårt utskott eller att jobba hos oss i baren. Utskottet fungerar som en egen styrelse där alla har ett eget ansvarsområde. Genom regelbundna utskottsmöten beslutas det hur C.A.P.S på bästa sätt ska passa så många studenter som möjligt och bidra till en samlingsplats där man kan komma bort från vardagsplugget.

kmannaaa.jpg

Projekt inom KarlEkon

  • Flottracet

  • Åreresan

  • KEY-dagen

  • Företagsveckan

  • Deltävling SM i Ekonomi

Är du intresserad av att engagera dig skicka ett mail till ordförande på ordforande@karlekon.com eller ordförande i det utskott du vill engagera dig i.

Projektgruppen för Kontaktmanna Konferensen (2020)

Valberedning

Valberedningsposten är en av dem förtroendevalda poster du kan söka i KarlEkon, vilket görs årligen på vårsstämman. Du kommer vara en av fyra personer som kommer sitta på posten.

 

Det är eran uppgift att bereda valen inför en stämma och nominera lämpliga personer till KarlEkons styrelse samt för föreningens framtida utveckling. Detta gör ni genom att ha en ansökningsperiod öppen där sökande skickar in sina ansökningar som ni därefter kommer intervjua och sedan nominera dem ni anser är lämpliga till styrelsen.

IMG_3622 2.heic

Valberedningen (HT21-VT22)

Generaler, Kommitté, Faddrar

IMG_4185.jpg

Generaler  VT22 - HT22

Mathilda Nedéus & Leila Kafaii

KarlEkons introduktion är ett välkomnande för alla nya ekonomistudenter. Introduktionen anordnas en gång under hösten och en gång på våren. Under hösten börjar nya studenter på Civilekonomprogrammet medan de nya studenterna på Internationella Affärer börjar under våren. Alla nya ekonomistudenter är självklart välkomna att delta på introduktionen! Det primära syftet med introduktionerna är att de nya studenterna ska få en så bra start som möjligt på deras studietid.

Det är de två generalerna som är ansvariga för att planera introduktionerna på bästa möjliga sätt och vill man söka till posten som general så gör man det i samband med årsstämman. Generalerna kommer även att välja ut en kommitté som består utav fyra personer. Ansökningsperioden till kommittén är öppen vid två tillfällen under året.

När tiden närmar sig introduktion öppnas en ansökningsperiod för att vara med och delta som fadder. En fadders yttersta ansvar är att se till att de nya studenterna känner sig välkomna och trygga, men det är även viktigt att föra nollorna samman så att de lär känna varandra

Engagera dig!

Faddrar & Nollor (HT19)