Tillsammans gör vi skillnad, Engagera dig i KarlEkon!

Engagera dig

Som aktiv i KarlEkon får du en unik erfarenhet av projektledning, marknadsföring, näringslivskontakter eller vad som intresserar just dig. Är du nyfiken på hur du kan engagera dig i KarlEkon så kommer här all information du kan behöva!

Oavsett vilken nivå du känner att du vill engagera dig på finns det alltid något för dig. Självklart finns vi i styrelsen alltid här för att hjälpa till om det skulle vara så. Så varför inte ta chansen att krydda ditt CV med en unik erfarenhet som sticker ut, lär känna nya personer och gör något kul vid sidan av studierna?

KOMMITTÉ

Styrelsens Utskott

Styrelseposterna och de förtroendevalda posterna söks på vår- och årsstämman och ansökningarna till dessa kommer ut i mars och oktober. De flesta i styrelsen har en möjlighet att tillsätta utskott, om de gör detta eller ej beror på respektive ordförande. De utskott som finns är följande:

Keyboard and Mouse
MarknadsföringsUtskottet

Mathilda Nedéus

Keyboard and Mouse
Sexmästeriets-
Utskott

Hanna Jansson

Keyboard and Mouse
Idrotts-
Utskottet

Gabriel Ekholm Lavebratt

Keyboard and Mouse
C.A.P.S.-
Utskottet

Oscar Karlsson & Leila Kafaii

Keyboard and Mouse
Skattmästare Utskottet

Celina Nilsson

Keyboard and Mouse
Utbildnings-
Utskottet

VAKANT

Keyboard and Mouse
Näringslivs-
Utskottet

Sebastian Ruud Tietze

Keyboard and Mouse
Art Director-
Utskottet

VAKANT

Är du intresserad av att söka till ett utskott? Kontakta styrelsemedlemmen vars utskott du är intresserad av för att få reda på när ansökningsperioderna är öppna. Klicka på knappen nedan för att komma till kontaktuppgifter för styrelsen. Du kan även klicka på knappen "utskott" för att läsa mer om respektive utskott.

Keyboard and Mouse
C.A.P.S.-
Utskottet

Oscar Karlsson & Leila Kafaii

På C.A.P.S finns det alla möjligheter till att engagera sig under sin studietid. Antingen genom vårt utskott eller att jobba hos oss i baren. Utskottet fungerar som en egen styrelse där alla har ett eget ansvarsområde. Genom regelbundna utskottsmöten beslutas det hur C.A.P.S på bästa sätt ska passa så många studenter som möjligt och bidra till en samlingsplats där man kan komma bort från vardagsplugget.

Projekt inom KarlEkon

  • Flottracet

  • Åreresan

  • KEY-dagen

  • Företagsveckan

  • Deltävling SM i Ekonomi

Är du intresserad av att engagera dig skicka ett mail till ordförande på ordforande@karlekon.com eller ordförande i det utskott du vill engagera dig i.

Sociala Medier

  • Facebook - Vit Circle
  • Instagram - Vit Circle
  • YouTube - Vit Circle

© Copyright 2020 KarlEkon