top of page

NOLLEPHESTEN

KarlEkons största finsittning

Nollephesten

IMG_5164.jpg

Nollephesten är den absolut roligaste sittningen. Sittningen är tiden då de nya studenterna byter nollebanden mot kostym och klänning. Detta är en finsittning som avslutar KarlEkons fantastiska höst- och vårintroduktion. Det här är en kväll ni sent kommer att glömma. 

Datum: 21 Februari 
Biljettpris: 320kr, i priset ingår huvudrätt, efterrätt och en dryckesbiljett
Dresscode: Mörk kostym 

I vanlig ordning kommer alla att ha en blinddate under kvällen. Som nolla kommer man att gå tillsammans med en fadder av motsatt kön. Varannat år är det killarna/tjejerna som håller i förfesten och 2023 är KILLARNAS ÅR! Detta innebär att det är killarnas uppgift att fixa förfest ihop med sina kompisar. De ska även stå för tilltugg samt dryck till sina dejter under förfesten.


Och killar , vi alla vet att tjejer uppskattar att få en ros vid bemötande. Tjejer killarna uppskattar en avec efter maten.


16.30 - Då möter man upp sin dejt på den plats som står på er biljett. Därefter går man tillsammans på en förfest som tjejen har styrt upp tillsammans med sina kompisar.

VAR I TID till din tilldelade plats.


19.00 - Samlas vi på Cleassons för att ha en fantastisk kväll tillsammans fylld av fina tal och priser. Innan sittningen kan börja ska alla par ha hunnit fotograferas, fixat något att dricka och leta upp sina platser. För att detta ska fungera måste alla vara i tid! 19.15 stänger dörrarna.

Biljettförsäljning sker i gläntan den 8 februari  klockan 11-13 . Betalning sker på plats snabbt och enkelt via Swish. Viktigt att inte glömma berätta om ni har allergier när ni köper biljetter. Om du inte har möjlighet att köpa biljetten själv kan du be en kompis köpa åt dig. Vid eventuella frågor kan en kontakta KarlEkons Ordförande för Sexmästeriet, Moa Liljedahl Holst på Facebook eller via telefon: 070-7574516 

Upplägg för kvällen

Mer info om biljettförsäljningen

IMG_5166.jpg
bottom of page