Välkommen till KarlEkon!

Är du antagen till Civilekonomprogrammet eller ekonomirelaterade studier på Karlstad Universitet?

Mitt namn är Amanda och jag är Ordförande för KarlEkon

Stort stort grattis och varmt välkommen till Karlstad, Universitetet och till din nya studentförening KarlEkon. Jag minns när jag fick mitt antagningsbesked, jag var fortfarande i USA som Au Pair och hade några timmar i tidsskillnad för att kunna se antagningsbeskedet. En känsla av glädje spred sig i hela kroppen när jag såg att jag kom in. Det var en blandning av lyckotårar samt nervositet inför det nya spännande kapitlet i mitt liv som stod framför mig och som plötsligt var inom räckhåll.

Vad händer egentligen nu när du har blivit antagen?

1. Sök studentboende
Det första jag gjorde efter antagningsbeskedet, förutom att tacka ja, var att söka studentboende. Studentlägenheter finns både på Campus men även i stan. Personligen hamnade jag på Campus då jag ville vara en del av studentlivet från början och aldrig hade varit i Karlstad tidigare. Att bo i stan är endast en 10 minuters bussresa från Universitetet så det är inga konstigheter heller.

2. Var med på Introduktionen
Introduktionen, som i andra städer även kallas för nollning/inspark/mottagning, börjar vecka 36, måndagen den 31 augusti. I och med den rådande situationen i år så kommer introduktionen för höstterminen 2020 att se lite annorlunda ut, då vi följer folkhälsomyndighetens rekommendationer samt Universitetets och studentkårens råd, men den kommer naturligtvis att bli av. Våra generaler har tillsammans med kommittén jobbat hårt 

för att starten för er nya studenter ska bli så bra som möjligt. Vi hoppas att så många som möjligt vill delta och på så sätt lära känna både blivande klasskamrater och oss i studentföreningen KarlEkon. Mer information angående tider kommer senare.

Om ni har några som helst frågor så är det bara att höra av er till mig på ordforande@karlekon.com eller på 0763772910 så kommer jag att svara så bra jag kan! Vi i KarlEkons styrelse ser fram emot att träffa er den 31 augusti för att välkomna er lika varmt som vi själva blev välkomnade.

Glada hälsningar från er Ordförande,
Amanda Nygren

Senast uppdaterad 2020.08.19

Sociala Medier

  • Facebook - Vit Circle
  • Instagram - Vit Circle
  • YouTube - Vit Circle

© Copyright 2020 KarlEkon