Välkommen till KarlEkon!

Är du antagen till Civilekonomprogrammet eller ekonomirelaterade studier på Karlstad Universitet?

Johannes_edited.jpg

Mitt namn är Johannes och jag är Ordförande för KarlEkon

Stort stort grattis och varmt välkommen till Karlstad, Universitetet och till din nya studentförening KarlEkon. Jag minns när jag fick mitt antagningsbesked. En känsla av glädje spred sig i hela kroppen när jag såg att jag kom in. Det var en blandning av lycka samt nervositet inför det nya spännande kapitlet i mitt liv som stod framför mig och som plötsligt var inom räckhåll.

Vad händer egentligen nu när du har blivit antagen?

1. Sök studentboende
Det första jag gjorde efter antagningsbeskedet, förutom att tacka ja, var att söka studentboende. Studentlägenheter finns både på Campus men även i stan. Personligen hamnade jag i stan då jag inte hade varit i Karlstad innan ville jag uppleva staden. Att bo på Campus är superbra också med närhet till universitetet och mycket annat i studentlivet.

2. Var med på Introduktionen
Introduktionen, som i andra städer även kallas för nollning/inspark/mottagning, är vecka 3, måndagen den 18 januari och fredagen den 22 januari. I och med den rådande situationen i år så kommer introduktionen för vårterminen 2021 att se lite annorlunda ut, då vi följer folkhälsomyndighetens rekommendationer samt Universitetets och studentkårens råd. Måndagen samt fredagen är en digital introduktion som kommer att vara på Zoom.

Våra Generaler för introduktionen jobbar så att starten för er nya studenter ska bli så bra som möjligt. Om restriktionerna tillåter så planeras en introduktion i april som kommer att vara på plats.. Vi hoppas att så många som möjligt vill delta och på så sätt lära känna både blivande klasskamrater och oss i studentföreningen KarlEkon. 

Om ni har några som helst frågor så är det bara att höra av er till mig på ordforande@karlekon.com eller på 0761890255 så kommer jag att svara så bra jag kan! Vi i KarlEkons styrelse ser fram emot att träffa er den 18 januari för att välkomna er lika varmt som vi själva blev välkomnade.

Glada hälsningar från er Ordförande,
Johannes Dahlberg

Senast uppdaterad 2021.01.11