Välkommen till KarlEkon!

Är du antagen till Civilekonomprogrammet eller ekonomirelaterade studier på Karlstad Universitet?

IMG_3986.heic

Mitt namn är Johannes och jag är Ordförande för KarlEkon

Stort stort grattis och varmt välkommen till Karlstad, Universitetet och till din nya studentförening KarlEkon. Jag minns när jag fick mitt antagningsbesked. Det var en blandning av lycka samt nervositet inför det nya spännande kapitlet i mitt liv som stod framför mig och som plötsligt var inom räckhåll.

Vad händer egentligen nu när du har blivit antagen?

1. Sök studentboende
Det första jag gjorde efter antagningsbeskedet, förutom att tacka ja, var att söka studentboende. Studentlägenheter finns både på Campus men även i stan. Personligen hamnade jag i stan då jag inte hade varit i Karlstad innan ville jag uppleva staden. Att bo på Campus är superbra också med närhet till universitetet och mycket annat i studentlivet.

2. Var med på Introduktionen
Introduktionen, som i andra städer även kallas för nollning/inspark/mottagning, är vecka 3, med start på måndagen 17/1. Introduktionen kommer att hålla på i fem dagar fram till och med fredagen 21/1. Introduktionen kommer att hållas på plats i Karlstad, med aktiviteter runt om på Campus och stan. 

Våra Generaler för introduktionen jobbar så att starten för er nya studenter ska bli så bra som möjligt. Vi anpassar oss utifrån alla restriktioner så att introduktionen kan hållas på ett så säkert sätt som möjligt. Introduktionen är bland den roligaste perioden under hela studietiden och är ett och är det bästa sättet att lära känna sina nya klasskamrater och hitta nya vänner. Vi hoppas att så många som möjligt vill delta och på så sätt lära känna både blivande klasskamrater och oss i studentföreningen KarlEkon. 

Om ni har några som helst frågor så är det bara att höra av er till mig på ordforande@karlekon.com eller på 0761890255 så kommer jag att svara så bra jag kan! Vi i KarlEkons styrelse ser fram emot att träffa er den 17 januari för att välkomna er lika varmt som vi själva blev välkomnade.

Glada hälsningar från er Ordförande,
Johannes Dahlberg

Senast uppdaterad 2021.12.28