top of page

ÄR DU REDO FÖR DEN

BÄSTA VECKAN I DITT LIV?

Scrolla ner för att läsa mer om introduktionen

för höstterminen 2020 som startar den 31 augusti.

Om Välkomstdagarna höstterminen 2020

På grund av den rådande situationen med Covid-19 kommer vi i KarlEkon inte kunna genomföra den traditionella introduktionen men vi har infört en alternativ plan som vi valt att kalla för ”Välkomstagarna 2020”.

Välkomstdagarna 2020 kommer gå av stapeln v36 och pågå från måndag till fredag med roliga aktiviteter varje dag. För er som vill delta så kommer ni för varje dag få en specifik samlingsplats (på universitetsområdet). Under v.33-34 kommer alla nya studenter kontaktas av nuvarande studenter som kommer berätta hur ni ska gå tillväga för att ta del av all information gällande välkomstveckan.

Om du av någon anledning inte har fått en specifik samlingsplats innan 31/8 kommer det att finnas faddrar i rosa ovvar vid universitetets huvudingång som kan hjälpa dig. Vi hoppas att få se er där!

Schema för introduktionen, vecka 36

Måndag 31/8: Lära-känna dag

  • Samlingstid: 16:30

  • Samlingsplats: Universitetet

Tisdag 1/9: Utskottsdag

  • Samlingstid: 16:00

  • Samlingsplats: Universitetet

Onsdag 2/9: Stadsvandring

  • Samlingstid: 16:00

  • Samlingsplats: Stora torget, stan

Torsdag 3/9: Ultra-Minikamp

  • Samlingstid: 16:00

  • Samlingsplats: Universitetet

Fredag 4/9: Faddermiddag

  • Samlingstid: 17:30

  • Samlingsplats: Universitetet

generaler_edited.jpg

Generaler Wilma & Julia

Det är dessa två glädjespridande tjejerna som tillsammans med sin kommitté håller i introduktionen för höstterminen 2020. Det är mycket att hålla koll på när man börjar på universitetet och kanske flyttat till en ny stad så därför har vi planerat allt in i minsta detalj, allt för att du bara ska behöva dyka upp och kunna hänga med. Det enda du behöver tänka på är att sätta på dig oömma kläder och möta oss vid universitet!

Höstterminens introduktion börjar måndagen den 31 augusti på eftermiddagen. Samling utanför universitets huvudentré. Kan du inte närvara första dagen och vill komma en annan dag är det bara att höra av dig till något av de telefonnummer du finner nedan. Har du några som helst frågor kan du såklart också höra av dig på antingen mail, sms eller telefon. Annars så ses vi helt enkelt på introduktionen!

Generalerna är de som har det yttersta ansvaret för både höstintroduktionen. Vill du kontakta generalerna kan du maila till: introduktion@karlekon.com.

Eller skicka ett sms/ring till:
Julia - 070 413 32 85
Wilma - 073 092 90 55

bottom of page