top of page

IDROTTSUTSKOTTET

SÖK TILL ORDFÖRANDE FÖR

Skrolla ner för att läsa vad posten som Ordförande för idrottsutskottet innebär

Vill du bli KarlEkons nästa Ordförande för Idrottsutskottet?

Skicka din ansökan till valberedningen@karlekon.com

senast söndagen den 11 oktober.

_DSC4794_edited.jpg

Vad gör man som Ordförande för Idrottsutskottet?

Hej mitt namn är Ivo Kuijpers och jag är Ordförande för idrottsutskottet. Som Ordförande för idrottsutskottet är det jag som ansvarar för idrottsutskottets verksamhet och att kontinuerligt hålla styrelsen informerad om denna. Jag ansvarar även för att erbjuda medlemmarna en blandning av idrottsaktiviteter som alla medlemmar har förutsättning att deltaga i.

Det åligger mig att sköta bokning av idrottshallar, anordna minst två återkommande idrottsaktiviteter per vecka, upprätthålla kontakt med andra idrottsrelaterade föreningar på Karlstad Universitet och utöver det veckovisa evenemangen anordna "Prova-På"-aktiviteter för medlemmarna. Jag ser även till att anordna någon form av turnering terminsvis, att ha terminsinventering av material inför inköp till nästkommande termin och jag ansvarar även för att sköta kontakten med projektledare för flottracet, i det fall att ingen projektledare tillsätts så är det jag som ansvarar för att flottracet arrangeras.

 

Har du känsla för idrott och är intresserad av att utvecklas inom det tillsammans med ett riktigt härligt gäng? Då är Ordförande för Idrottsutskottet posten för dig!

bottom of page