top of page

MARKNADSFÖRINGSUTSKOTTET

SÖK TILL ORDFÖRANDE FÖR

Skrolla ner för att läsa vad posten som Ordförande för Marknadsföringsutskottet innebär

Vill du bli KarlEkons nästa Ordförande för Marknadsföringsutskottet?

Skicka din ansökan till valberedningen@karlekon.com

senast söndagen den 11 oktober.

_DSC4848_edited.jpg

Vad gör man som Ordförande för Marknadsföringsutskottet?

Hej mitt namn är Wilma Högqvist och jag är Ordförande för marknadsföringsutskottet. Som marknadsföringsordförande ansvarar jag för marknadsföringsutskottets verksamhet och att kontinuerligt hålla styrelsen informerad om denna. 

 

Det åligger mig att kontrollera att den grafiska profilen efterföljs i alla delar av verksamheten, marknadsföra föreningens aktiviteter till medlemmarna, skapa evenemang på KarlEkons facebooksida och bjuda in medlemmar till dessa. Jag ansvarar även för att marknadsföringen sker kontinuerligt via lämpliga kanaler, för att KarlEkons medlemmar får nödvändig information veckovis, för att ta kort på styrelsen så vi har material till hemsidan och affischen. Jag ser även till att hålla koll på KarlEkons tekniska utrustning, köpa in overallsmärken att sälja till medlemmarna, fotografera vid KarlEkons evenemang samt att kommunicear med styrelsens övriga ledamöter vad som ska publiceras och när detta ska ske.

Har du känsla för marknadsföring och är intresserad av att utvecklas inom det tillsammans med ett riktigt härligt gäng? Då är Marknadsföringsordförande posten för dig!

bottom of page