top of page

SEKRETERARE

SÖK TILL

Skrolla ner för att läsa vad posten som Sekreterare innebär

Vill du bli KarlEkons nästa Sekreterare?

Skicka din ansökan till valberedningen@karlekon.com

senast söndagen den 11 oktober.

_DSC4842_edited.jpg

Vad gör man som Sekreterare?

Hej mitt namn är Linnéa Söderström och jag är Sekreterare för KarlEkon. Som sekreterare är det jag som antecknar vad som sägs under styrelsemöten samtidigt som jag är aktiv i diskussionen som förs. Posten innebär även en del administrativt arbete.

Som sekreterare för jag protokoll vid styrelsemöten, ser till att det blir justerat av en utsedd justeringsperson, korrigerar protokollet efter justering, skriver ut det och får underskrift av justeringspersonen samt Ordförande under nästkommande möte. Jag ansvarar för att besluten som tas under styrelsemöten dokumenteras i ett separat dokument och jag deltar även under programråd. Inför stämmor förbereder jag en mall för protokollet och informerar stämmans sekreterare hur hen bör gå tillväga. Ser till att lämpliga handlingar är utskrivna inför stämmor samt ser till att dokument blir underskrivna efter stämmor. Som sekreterare har man koll på medlemslistan så att den stämmer och skickar in den vid årskiftet till S.E.R.O. 

Har du känsla för protokollförande och är intresserad av att utvecklas inom det tillsammans med ett riktigt härligt gäng? Då är Sekreterare posten för dig!

bottom of page