top of page

ORDFÖRANDE

SÖK TILL

Skrolla ner för att läsa vad posten som Ordförande innebär

Vill du bli KarlEkons nästa Ordförande?

Skicka din ansökan till valberedningen@karlekon.com

senast söndagen den 11 oktober.

_DSC4857_edited.jpg

Vad gör man som Ordförande?

Hej mitt namn är Amanda Nygren och jag är Ordförande för KarlEkon. Det är jag som bär huvudansvaret för att representera föreningen bland annat gentemot föreningens medlemmar, Karlstads universitet, S.E.R.O. och dess medlemsföreningar, samarbetspartners samt övriga studenter och föreningar vid Karlstads Universitet.

 

Som Ordförande är jag en av föreningens firmatecknare, tillsammans med Skattmästare. Ordförande ansvarar för att leda föreningens verksamhet framåt genom att stödja och uppmuntra styrelsemedlemmarna i deras arbete och ser samtidigt till att verksamheten sker i enlighet med föreningens stadgar. Jag sammankallar till styrelsemöten, skapar kommunikationsmedel för styrelsen, för nödvändiga diskussioner i styrelsens olika kommunikationsmedel mellan styrelsemötena, ansvarar för att KarlEkons stadgar är reviderade tillsammans med Vice Ordförande samt kallar medlemmarna till stämmor tillsammans med Vice

 

Ordförande ansvara för att handlingar inför dessa är korrekta och kommer ut i rätt tid och ser till att medlemmarna ges möjlighet att aktivt medverka i KarlEkons verksamhet. Deltar även vid Karlstads studentkårs Ordförandeträffar samt vid möten med lärosätet. Som Ordförande innebär det även att man har regelbunden kontakt med styrelsemedlemmar, föreningens medlemmar samt mejlkontakt dagligen.

Har du känsla för ledarskap och är intresserad av att utvecklas inom det tillsammans med ett riktigt härligt gäng? Då är Ordförande posten för dig!

bottom of page