top of page

SÖK TILL

C.A.P.S UTSKOTT

Vill du engagera dig inom KarlEkon, träffa nya vänner och påverka studentlivet i Karlstad? Missa inte chansen nu när Campus Allmäna Pub och Samlingsplats (C.A.P.S.) med Leila och Oscar i spetsen söker tre nya utskottsmedlemmar!

Som medlem i C.A.P.S utskott bär du en del av allt ansvar som utgör grunden för studentpuben och dess verksamhet. Det är en möjlighet att, tillsammans med ett härligt gäng, driva C.A.P.S framåt och få sätta sin egen prägel på vår kära studentpub. Posterna vi söker just nu är:

Personalansvarig:

Som personalansvarig på C.A.P.S är du ytterst ansvarig för att det alltid finns engagerad personal på C.A.P.S. Till detta hör att publicera information kring kommande arbetspass i C.A.P.S Personalgrupp.

Rådgivare:

Posten som rådgivare innebär att försäkra, tillsammans med Ordförande C.A.P.S och Vice Ordförande C.A.P.S, att verksamheten fortskrider som planerat. Som rådgivare åligger det dina uppgifter att uppdatera samt korrigera driftsrutinerna, vara en hjälpande hand till övriga utskottsmedlemmar, samt sammanställa de beslut som KarlEkons styrelse tar kring C.A.P.S, detta för att kunna användas som riktlinje för nästkommande Ordförande samt Vice C.A.P.S.

Eventansvarig:

Som eventansvarig ansvarar man för att utrustning fungerar samt att rena arbetströjor och bar-handdukar finns till personalen inför alla event. Man har även ytterst ansvar för de event som C.A.P.S utskott själva arrangerar, samt att det material som krävs för att utföra dessa.

Är du en positiv person som vill bidra till utveckling för C.A.P.S verksamhet och förgylla studietiden för studenter vid Karlstads universitet? Då är det dig vi söker!

caps.jpg
cap.jpg

Skicka din ansökan genom att beskriva lite kort vem du är och varför du skulle passa på posten till Oscar Karlsson och Leila Kafaii på viceordforande@capskarlstad.se senast den 29/11-20!

bottom of page