top of page

ART DIRECTOR

SÖK TILL

Skrolla ner för att läsa vad posten som Art Director innebär

Vill du bli KarlEkons nästa Art Director?

Skicka din ansökan till valberedningen@karlekon.com

senast söndagen den 11 oktober.

Arbeta hemifrån

Vad gör man som Art Director?

Art Director posten är för tillfället vakant och tillsätts normalt under vårterminen tillsammans med andra halvan av styrelsen. Du som söker till Art Director kommer därför, enligt stadgarna, att gå på posten så fort du tillsätts den 4 november på årsstämman och endast sitta till 31 juni.

Det huvudsakliga ansvaret Art Director har är att ansvara över KarlEkons hemsida samt det grafiska materialet i KarlEkons kanaler. Art Director ska under verksamhetsåret bedriva ett nära samarbete tillsammans med Ordförande för Marknadsföringsutskottet. Art Director ska alltid innehava KarlEkons Bildbank och KarlEkons kamera samt dess tillbehör, undantag ​Art Director ska gäller om det inte är möjligt eller genom tillfällig överenskommelse.

 

Det åligger Art Director att: 

 

  • Kontrollera att den grafiska profilen efterföljs i alla delar av verksamheten. 

  • Ansvarar för att hålla KarlEkons hemsida uppdaterad med kontaktuppgifter när nya styrelsemedlemmar träder in. 

  • Ansvara for att kontinuerligt uppdatera KarlEkons hemsida samt att innehållet på hemsidan stammer overens med den aktuella verksamheten. 

  • Ansvara for att lägga till nya inkomna tentor på hemsidan. 

  • Tillsammans med Ordförande för Marknadsföringsutskottet ser till att anslagstavla, sociala medier samt befintliga dokument och information hålls uppdaterad. 

  • Du tar fram omslagsfoton för event på facebook, bilder för instagram och skapar affischer samt flygblad för fysisk marknadsföring. 

  • Tillsammans med Ordförande Marknadsföring tar kort på styrelsen for att lagga ut på hemsidan samt att använda till styrelse affischen som ska sättas upp vid kontoret och Rosa Tavlan. 

  • Du ska kontinuerligt uppdatera Bildbanken från diverse event eller händelser som har skett i KarlEkon under året.

Har du känsla för grafiskt material och är intresserad av att utvecklas inom det tillsammans med ett riktigt härligt gäng? Då är Art Director posten för dig!

bottom of page