ÅRERESAN 2022

Åre

Häng med på en oförglömlig resa

Det är hög tid att göra er redo för dagar fyllda av skönt häng med vänner, nya som gamla, underbar skidåkning, massa fest och kanske framför allt afterski!

Åreresan har i flera år arrangerats via KarlEkon och det är ett samarbete mellan studentkortet samt skistar, eller skiweek som det kallas. Denna resa arrangeras helt ideellt och därmed åker alla med till ett självkostnadspris.

De senaste åren har vi varit 100 studenter från Karlstads universitet som åker upp till Åre för årets roligaste resa! ALLA studenter på Karlstads universitet är välkoma att hänga med! Det finns som sagt bara 100 platser och biljetterna har tidigare år sålt slut på bara ett par timmar, så anmäl dig direkt när anmälan öppnas för att säkra din plats!

Det här vill du inte missa!!

Det som ingår för alla studenter är följande:- Resa tur & retur- Boende 4 nätter (sön-tor)- Liftkort 5 dagar (sön-tor)- Goodiebag med viktiga och härliga grejer!- 20% rabatt på skidhyra- Lättare lunch i backen via skiweek- Billigare inträde till utvalda nattklubbar- Afterski- Massa roliga aktiviteter och rabatter på plats!

Det som ingår i resan
Lite kort information

Information om när och hur biljettsläpp kommer att ske, samt vad biljetterna kommer att kosta, kommer ut senare i detta evenemang.
OBS, du behöver vara 18 år eller äldre och student vid Karlstads universitet.

Avresa: Lördag 22/1 2022 (ca kl. 22)
Hemkomst: Torsdag 27/1 2022 (ca kl. 22)

Bekräftelsemail kommer skickas ut till alla som anmäler sig (var noga med att skriva rätt mailadress i anmälan sen). Här kommer det stå om du har fått en plats eller om du har hamnat på reservlistan, så vänta med att betala tills du vet att du har säkrat din plats. Viktigt att veta är att även om du hamnar på reservlistan har du ändå en stor chans att få åka med till Åre.

 

Ny information kommer kontinuerligt att komma ut i detta evenemang så håll utkik! På www.skiweekare.se kan ni läsa mer om evenemanget.

åre.jpg