top of page
IMG_9678.jpg

ÅRERESAN 2023

Åre

Häng med på en oförglömlig resa

Häng med på en oförglömlig resa

Det är hög tid att göra er redo för dagar fyllda av skönt häng med vänner, nya som gamla, underbar skidåkning, massa fest och kanske framförallt afterski!

Åreresan har i flera år arrangerats via KarlEkon och det är ett samarbete mellan Studentkortet samt SkiStar, eller Skiweek som det kallas. Denna resa arrangeras helt ideellt och därmed åker alla med till ett självkostnadspris.

De senaste åren har vi varit 100 studenter från Karlstads Universitet som åker upp till Åre för årets roligaste resa! ALLA studenter på Karlstads Universitet är välkomna att hänga med! Det finns som sagt bara 100 platser och biljetterna har tidigare år sålt slut på bara ett par timmar, nu senaste året ett par minuter, så anmäl dig direkt när anmälan öppnas för att säkra din plats!

Det här vill du inte missa!!

Det som ingår för deltagaren är följande: Bussresa tur & retur. Boende 4 nätter (sön 22/1 - tor 26/1). Liftkort 5 dagar (sön 22/1 - tor 26/1). Hotellfrukost vid ankomst på Holiday Club. Goodiebag med riktigt bra och nödvändiga saker! 20% rabatt på skidhyra samt skidlektioner via SkiStar. Avresestädning (exklusive diskning och tömning av sopor). Gemensam skidtröja + ovvemärke. Massa roliga aktiviteter och lokala rabatter på plats! Samt KickOff på CAPS (9/12)!

Det som ingår i resan

Lite kort information

Biljettsläppet kommer att ske tisdag den 27/9 kl 12.00 via FaceBook evenemanget ¨Åreresan KAU 2023¨. Här kommer information om biljettpriset också att komma ut. 

OBS, du behöver vara 18 år eller äldre och student vid Karlstads Universitet.

Avresa: 21/1 - 2023 cirka kl 23.00 från Karlstads Universitet 

Hemkomst: 26/1 - 2023 cirka kl 18.00 

Bekräftelsemail kommer att skickas ut till alla som fått en plats (var därför noga med att skriva rätt mailadress i anmälan). Här kommer det att stå hur, när och vart du ska betala. Viktigt att ha med sig är att även om du hamnar på reservlistan, så har du ändå en stor chans att få åka med till Åre!

Ny information kommer kontinuerligt att komma ut i FaceBook evenemanget så håll utkik där! På www.skiweek.se kan ni läsa mer om själva evenemanget.

åre.jpg
bottom of page